Tractoren & Machines

Op deze pagina vindt u het actuele aanbod tractoren en machines van Swuste Tractoren. Bent u op zoek naar een bepaald type tractor of een specifieke machine en staat deze niet op de pagina? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij of we iets voor u kunnen betekenen! 

Renault Ceres 85X
Renault TZ 120-14

Oldtimers

Renault Super 3D
Massey Ferguson 42
Farmall Super BMD
Ford 2N / Ford Ferguson
Renault 7012

Vraagprijs 1500,-

Renault D22

Vraagprijs 2500,-

Renault 7012

Vraagprijs 1500,-

Deutz 5005

Vraagprijs 2500,-

Deurz 5005

Vraagprijs 2500,-

Vendeuvre

Vraagprijs 1950,-

Kiva

Vraagprijs 2100,-

Lanz 3806

Vraagprijs 6500,-

Vierzon 201

Vraagprijs 4500,-

Oldtimer Tractoren en machines

Bent u op zoek naar een leuke oldtimer tractor? Neem dan eens een kijkje bij Swuste Tractoren! Op de Tractoren en Machines pagina vindt u ons huidige aanbod oldtimer tractoren en gebruikte machines. Voor meer informatie over een tractor of machine gaat u via de “meer informatie” button naar de detail pagina van de tractor of machine. Ons aanbod oldtimer tractoren is wisselend, houd de pagina daarom goed in de gaten! Naast Renault tractoren hebben wij ook een wisselend aanbod in overige merken oldtimer tractoren. Zo kunt u bij ons terecht voor een Massey Ferguson, deutz, vendeuvre, lanz, guldner of een kiva. 

Tractoren en machines kopen

Heeft u interesse in een oldtimer tractor, en wilt u deze komen bekijken? U bent van harte welkom op ons bedrijf. Maak van te voren wel even een afspraak via de telefoon of mail, om teleurstelling te voorkomen. Heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Dan kijken wij hoe we u kunnen helpen. 

In overleg is transport ook mogelijk. Heeft u een tractor of machine bij ons aangeschaft maar heeft u zelf geen transport mogelijkheden? Dan kijken wij graag of transport voor u mogelijk is.